Antena Meniu Search
x

Incident şocant în Bucureşti. Lăsat liber, un câine de luptă a ucis fără milă

Un incident şocant a avut loc pe un bulevard intens circulat din Bucureşti. Un câine dintr-o rasă periculoasă a ucis, în plină zi, un pudel fără apărare.

Vezi și

Un incident şocant a avut loc pe un bulevard intens circulat din Bucureşti. Un câine dintr-o rasă periculoasă a ucis, în plină zi, un pudel fără apărare şi a fugit, apoi. Nu era nimeni cu el, susţine stăpâna animalului omorât.  

Filou era un pudel fermecător, de numai nouă luni. Elena îl pregătea pentru concursuri şi expoziţii. N-a avut nicio şansă în faţa atacului fiorosului amstaff.

Liber, nesupravegheat şi extrem de agresiv, câinele din rasa Amstaff a venit din spate. Ar fi putut ataca pe oricine ar fi trecut pe acolo, spune stăpâna lui Filou, încă îngrozită. Nenorocirea s-a întâmplat pe bulevardul Banu Manta, aglomerat în acel moment. Dar nimeni nu a putut interveni. 

Elena a fost şi ea rănită la mână, în atac. Cei indicaţi că ar fi stăpânii cîinelui care a atacat neagă acuzaţia.

Deocamdată, au fost amendaţi cu 500 de lei. Deşi face parte din categoria câinilor agresivi, Amstaff-ul nu fusese înregistrat la Asociaţia Chinologică Română, aşa cum prevede legea. Poliţiştii trebuie să stabilească acum dacă este şi cel care a ucis. Chiar dacă ar fi, legea prevedea pedepse doar dacă victimele sunt oameni, nu şi câini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incident şocant în Bucureşti. Lăsat liber, un câine de luptă a ucis fără milă