Antena Meniu Search
x

Incident tulburător: Un arădean şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat pe fereastră de la etajul patru

Incident tulburător în Arad, unde un bărbat şi-a atacat soţia cu un cuţit, după care mustrat de conştiiţă s-a aruncat pe fereastră de la etajul 4, al blocului în care locuia. Omul a murit pe loc.

de Monica Palade

la 04.04.2021, 16:19

Incident tulburător: Un arădean şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat pe fereastră de la etajul patru - Shutterstock

Incidentul a avut loc în cartierul Aurel Vlaicu. Dacă pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, femeia a fost transportată la spital. Avea mai multe plăgi, însă niciuna nu îi punea în pericol viaţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 14.20. Cercetările continuă în acest caz.

Ce spun poliţiştii

„S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului. Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment”, transmite IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incident tulburător: Un arădean şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat pe fereastră de la etajul patru