Antena Meniu Search
x

Înșelătoria secolului: un român a reuşit să închirieze acelaşi apartament la peste 25 de persoane. Cum a fost posibil

Un bărbat din Iaşi a reuşit o performanţă deloc lăudabilă

Vezi și

Un bărbat din Iaşi a reuşit o performanţă deloc lăudabilă. Tânărul a păcălit peste 25 de oameni cu un apartament de închiriat. Le-a spus tuturor că se pot muta în locuinţă cu condiţia să plătească o garanţie şi chiria în avans. 

Ca să fie mai credibil, bărbatul a semnat contracte cu fiecare în parte. A obţinut în acest fel mai mult de zece mii de euro. Indiferent că se prezenta ca persoană fizică sau agent imobiliar, tânărul a găsit de fiecare dată explicaţii şi scuze atunci când oamenii cereau să se mute în apartamentul pentru care plătiseră. Chiar dacă era vorba despre bani mulţi, tânărul reuşea cumva să convingă oamenii că este serios şi că problemele apărute au fost imprevizibile. Avea experienţă în domeniu, chiar dacă nu mai lucra de luni bune într-o agenţie.

Au fost întocmite dosare penale, iar persoana este audiată de politiști în vederea intregii situatii de fapt si luării măsurii legale care se impun.

La un prim calcul, prejudiciul estimat este undeva la 10.000 de euro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Înșelătoria secolului: un român a reuşit să închirieze acelaşi apartament la peste 25 de persoane. Cum a fost posibil