Antena Meniu Search
x

Ingerii dintre noi: miracole se intampla in fiecare zi

Biruinta asupra mortii. O sarbatorim doar in noaptea de Inviere. Desi miracole se intampla in jurul nostru in fiecare zi. Trei oameni au invins moartea dupa ce parintii unei tinere impuscate de iubitul politist au ales sa-i doneze organele

Vezi și

Elena a primit aseara lumina sfanta a Invierii pe mormant. Indoliati si inlacrimati, parintii s-au intors la locul unde se odihneste. S-o planga pe ea. Si pe fratele ei, fotbalist. Morti amandoi. la aceeasi varsta. Langa parinti, s-au adunat zeci de trecatori. Au acoperit mormantul cu flori. Si l-au luminat, cu candele. “Abia acum incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca ea nu mai vine”, a spus tatal fetei.

De cand s-a stins, casa lor e doar un loc trist al amintirilor. Ca si fiul pierdut acum cativa ani, dupa ce s-a imbolnavit de cancer, fetita lor le mai zambeste doar din fotografii. Cred insa ca n-a plecat de tot dintre ei. Traieste in alti oameni, carora le-a redat viata. Sora fostului solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, a primit ficatul.

Ingerii iau uneori chip de copil. Si-atunci se intampla si alte miracole. Cand un parinte disperat incerca sa-si scoata din fantana baietelul de trei ani, Cristian n-a ezitat sa-si riste viata.

Pentru sapte frati prinsi intr-o casa cuprinsa de flacari, eroina a fost sora mai mare. Melana a trecut pe langa moarte, ca sa-i vada pe ei vii. Cu fata si mainile arse, se gandeste tot la familia ei. Insa de minuni au parte si eroii. Un binefacator le va reconstrui casa mistuita de foc, iar atunci cand se va simti mai bine, Melana va vedea pentru prima data si marea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ingerii dintre noi: miracole se intampla in fiecare zi