Antena Meniu Search
x

Cozi imense la Finanţe, în Galaţi. Omaneii vor să beneficieze de reducerea impozitelor

Îngrămădeală la Finanţele Publice din Galaţi! De la 5 dimineaţă, pensionarii s-au aşezat frumos la coadă ca să-şi plătească impozitele locale.

Vezi și

Îngrămădeală la Finanţele Publice din Galaţi! De la 5 dimineaţă, pensionarii s-au aşezat frumos la coadă ca să-şi plătească impozitele locale. Oamenii nu au vrut sub niciun chip să rateze reducerea care se aplică celor care îşi plătesc din timp dările către stat. Aşa că au ales să stea în frig ore în şir. Deşi reducerea pentru impozite se aplică până la finalul lunii martie.

Când uşile s-au deschis, nimic nu a mai contat. Veniţi chiar şi de la 5 dimineaţa, pensionarii s-au îmbulzit să ajungă primii în faţa ghişeelor. 

La finanţele publice este prima zi din 2018 în care se lucrează cu publicul. La 6 ghişee, activitatea a început de la 8:30, iar după o oră s-a lucrat la toate. Oamenii însă s-au grăbit să achite dările ca să beneficieze de reducerea de 10%. Mai ales că pentru gălăţeni, impozitele sunt mai mari anul acesta. 

Reducerea de 10% se aplică celor care achită taxele până în 31 martie. Oamenii pot evita totuşi drumurile şi cozile prin achitarea online a impozitelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cozi imense la Finanţe, în Galaţi. Omaneii vor să beneficieze de reducerea impozitelor