Antena Meniu Search
x

Ingropata de vie sub un mal de pamant si de gunoaie

O femeie de 30 de ani, dintr-o localitate braileana, a fost ingropata de vie sub un mal de pamant si de gunoaie, in timp ce sapa dupa fier vechi. Totul s-a intamplat sub ochii sotului si ai catorva prieteni ai femeii.

Vezi și

Femeia venea zilnic la groapa de gunoi de la marginea localitatii Silistea. Cauta fier vechi pe care il vindea apoi, ca sa faca rost de bani. Acum era cu fratele si cu sotul ei.

Un mal de pamant a luat-o la vale, iar femeia a fost ingropata de vie. Toti cei care erau cu ea, inclusiv sotul si fratele, in loc sa-i sara in ajutor, au luat-o la fuga. Dupa cateva minute, s-au intors s-o caute pe femeie. Au sapat cu lopetile si cu mainile goale, dar nu au gasit-o. S-a mai scurs o jumatate de ora, pana cand oamenii au sunat la 112 si au cerut ajutor. Nici pompierii nu au reusit sa ajunga la victima, asa ca a fost adus un excavator. Cand in sfarsit a fost scoasa la suprafata, femeia nu mai respira. “Organismul uman are anumite limite. Creierul uman moare in trei-sase minute fara oxigen, dupa o ora jumatate era clar ca nu mai putea fi salvata”, a declarat medicul Florin Stefan.

Autoritatile locale stiu ce loc periculos e groapa de gunoi de la Silistea. Spun insa ca nu au bani ca sa curete zona. “Dupa ploile astea eram constient ca o sa se surpe. Le-am spus: aveti grija, plecati de-aici”, a precizat Ilie Efteme, primarul din Muchea

Un copil de 11 ani a ramas acum fara mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ingropata de vie sub un mal de pamant si de gunoaie