Antena Meniu Search
x

O mama si-a injunghiat fata de opt ani, de frica Mafiei

I-a dat viata si apoi a vrut sa i-o ia inapoi, cu un cutit! O mama a incercat sa-si omoare fetita de opt ani, de frica Mafiei

Vezi și

Sunt oameni care ar omori pentru binele copiilor lor. Insa femeia de pe targa a incercat sa o ucida chiar pe cea care i-a luminat viata. Pe mica ei campioana cu medalie la gat, cu care se lauda pe Facebook. Era terorizata, spune ea, de mafioti.

Moartea a fost la un centimetru distanta. Un centimetru a despartit lama cutitului de inima fetitei. Mama ei a vrut sa-si trimita ingerul pe lumea cealalta. Apoi a incercat s-o urmeze. A fost singura evadare pe care o gasise, in fata unei amenintari si acum neclara. "Au amenintat ca va fi prinsa si dusa la prostitutie, dar daca refuza toata familia va avea de suferit", povesteste mama femeii.

Cativa interlopi din Bacau ar fi bagat spaima in femeie, cu promisiuni ca ii vor rapi fata si o vor obliga sa se prostitueze. Totul, inainte de un proces necunoscut. "Ea mi-a zis mie ca maine trebuie sa fie martora intr-un proces. Ce fel de proces, nu stiu", a mai spus mama acesteia.

Alarmati de scenariul cu mafioti, politistii au cautat explicatii. Nu au gasit nimic sa le confirme spusele femeii. Nici concedierea, despre care se plansese tuturor, nu ar fi fost adevarata. "Intr-un weekend, a venit si-a lasat cheile de la birou si demisia. Din acel moment eu n-am mai vazut-o", a declarat Iucas Anca, fosta sefa.

Ce a fost in mintea femeii vor afla psihiatrii. Au stat deja de vorba cu femeia. Fiica ei a fost stabilizata de medici, desi a fost condamnata la moarte de propria mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » O mama si-a injunghiat fata de opt ani, de frica Mafiei