Antena Meniu Search
x

Internetul a devenit bursa lucrarilor de licenta

Cine n-are licenta, sa-si cumpere! E noua moda printre studentii care nu mai pierd timpul cu scrisul si documentatul pentru lucrarea de licenta

Vezi și

Dupa o negociere ca la piata, studentul da banii si se alege cu lucrarea de licenta. In functie de nota la care aspira, dar si de domeniu, clientul poate sa plateasca de la 50 de lei la peste 1.000 de lei. Cele mai ieftine sunt cele pentru Turism, Teologie sau Drept. Medicina, Ingineria sau Sociologia costa dublu sau chiar triplu.

Daca studentul doreste si un numar mai mare de pagini, atunci si pretul se schimba. Insa, tranzactia nu iti ofera si garantia unei licente unicat. Aceeasi lucrare se poate vinde si de sute de ori, fara pic de modificari.

Tocmai de aceea unele site-uri in ofera "garantia" unei note maxime, cel putin teoretic. Insa nu putini sunt cei care au fost si respinsi de comisie si au ramas si cu banii luati. Mai ales ca un profesor cu experieta isi poate da seama imediat de trisare. In plus, exista si programe care depisteaza plagiatul.

"Atunci cand exista o comisie serioasa si lucrarea este prezentata, iti dai seama imediat de decalajul dintre scriitura lucrarii si ceea ce vorbeste candidatul. In primul rand cand nu stabileste limbajul pe care il are in lucrare. Te astepti sa existe o anumita ecuatie personala asupra absolventului, care are anumite stangacii, elemente de stil care sunt firesti pentru un tanar care termina o licenta, e prima lucrare ampla pe care o face. Cand lipsesc elementele astea, poate sa fie un personaj genial, dar iti dai seama din discutia pe care o ai. Noi cerem, de exemplu, lucrarea si in format electronic, ca sa poata fi verificata inainte", spun profesorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Internetul a devenit bursa lucrarilor de licenta