Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Întoarsă de la groapă pentru moștenire

Chiar în timpul înmormântării, trupul neînsufleţit al unei înstărite autoare din Bucureşti a fost luat pe sus şi dus cu scandal la Institutul de Medicină Legală, cu suspiciuni de otrăvire. Alerta a venit din partea unui nepot, singurul urmaş.

de Redactia Observator

la 15.10.2015 , 19:54

 Chiar în timpul înmormântării, trupul neînsufleţit al unei înstărite autoare din Bucureşti a fost luat pe sus şi dus cu scandal la Institutul de Medicină Legală, cu suspiciuni de otrăvire. Alerta a venit din partea unui nepot, singurul urmaş.

Măruca Pivniceru avea 84 de ani, iar averea sa nu a rămas în familie. Fire excentrică, bătrâna ar fi donat totul, terenuri şi o reşedinţă, unor străini, cu două săptămâni înainte de moarte.

Cei veniţi la cimitir să o conducă pe ultimul drum pe Măruca Pivniceru au făcut cale întoarsă. Femeia de 84 de ani a fost luată legişti, direct din capelă şi a fost dusă la autopsie. Nepotul ei, Viorel Istrate a fost cel care a sunat la poliţie pentru a afla cum a murit mătuşa lui.

Vezi și

Şi nu a fost singura suspiciune. Bătrâna ar fi povestit unui apropiat că i se întâmplă lucruri stranii.

Misterul s-a adâncit şi mai mult după ce familia a aflat că înainte să moară, două femei i-au făcut bătrânei o perfuzie.

Perfuzia i s-a părut suspectă şi medicului care o trata pe Măruca Pivniceru de-o viaţă.

Doctorul spune că deşi avea 84 de ani, Măruca îl impresiona prin vitalitatea ei. Se înţreţinea, făcea înot iar investigaţiile făcute cu doar câteva zile înainte să moară au arătat că era perfect sănătoasă.

Femeia provine dintr-o familie bogată. Tatăl ei a condus timp de două decenii spitalul din Vaslui. De la părinţi i-a rămas o avere impresionantă. Deşi era inginer de profesie, Măruca scria cărţi şi era o prezenţă activă în viaţa culturală a Capitalei. Apartamentul ei din centrul oraşului, care are 150 de metri pătraţi şi terasă, era plin de obiecte de artă valoroase.

Măruca Pivniceru avea mai multe proprietăţi. Şi revendicase mai multe pământuri din Moldova. A câştigat 3000 de metri în centrul Vasluiului, pe locul unde autorităţile intenţionau să ridice un sediu nou pentru primărie. Autopsia va stabili dacă moartea femeii a fost într-adevăr, suspectă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Întoarsă de la groapă pentru moștenire