Antena Meniu Search
x

In Ialomita, cannabisul creste in curte

Mare e gradina ialomitenilor! Mai exact, a unui barbat de 27 de ani, a carui cultura de cannabis crestea printre butucii de vie, in curte

Vezi și

Nici el, nici fratele lui - "cultivatorul", niciunul n-ar fi avut nici cea mai vaga idee despre ce le aduce varul lor si ce anume ii pune sa planteze, printre butucii de vie de acasa. Cel putin, n-au stiut la inceput. “Ba da. Mi-a zis mai tarziu ce sunt. Voia sa fumeze. Sa fumeze el. Daca e, sa-mi dea si mie niste bani”, a marturisit cel care a plantat semintele.

“M-am gandit ca sunt interzise, dar am zis ca sunt putine si ca nu e problema”, a mai spus barbatul. Probleme sunt, din moment ce plantele halucinogene sunt interzise. Afacerea a fost descoperita in urma unor perchezitii ale procurorilor DIICOT.

Barbatul care, deocamdata, are niste probleme de sanatate este cercetat de anchetatori. Si nu este singurul. Procurorii DIICOT si ofiterii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate din Bucuresti spun ca indivizii, fratele si varul fac parte de fapt dintr-o retea mult mai mare, care actiona in mai multe judete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » In Ialomita, cannabisul creste in curte