Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Războiul pentru Arenele BNR a ajuns într-o nouă fază. BNR îi răspunde aspru lui Ion Ţiriac, cel care vrea baza din centrul Capitalei

Ion Ţiriac câştigă tot mai mulţi aliaţi în bătălia cu BNR pentru arenele de tenis din centrul Capitalei.

de Redactia Observator

la 10.10.2017 , 21:12

Ion Ţiriac câştigă tot mai mulţi aliaţi în bătălia cu BNR pentru arenele de tenis din centrul Capitalei. Premierul a anunţat că Executivul se pregăteşte să cumpere proprietatea de 17 hectare, singurul loc din România unde ar putea avea loc un turneu ATP.

Banca Naţională ar fi scăzut şi preţul: de la 35 de milioane la 30 de milioane de euro. Însă, Ţiriac a anunţat că vrea să îi acţioneze în instanţă pe reprezentanţii BNR pentru că nu ar fi întreţinut baza sportivă, de-a lungul anilor.

Pregăteşte o petiţie pe care să o semneze mari sportivi români, inclusiv numărul 1 mondial, Simona Halep. În replică, BNR a transmis că miza lui Ion Ţiriac în acest război mediatic o reprezintă o oportunitate foarte bună de afacere.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Războiul pentru Arenele BNR a ajuns într-o nouă fază. BNR îi răspunde aspru lui Ion Ţiriac, cel care vrea baza din centrul Capitalei