Antena Meniu Search
x

Video Ionuţ renunţă în weekend la jobul în IT, pentru pasiunea de pilot. Efectuează zboruri în regim cost-sharing

Turiştii care ajung la mare caută moduri inedite să se distreze. Fie pe apă, fie în aer, adrenalina poate atinge cote maxime. Dacă în nordul stațiunii Mamaia, tinerii așteptă vântul să se înalțe cu zmeiele, în Costineşti, câțiva piloți experimentați fac acrobaţii în aer. Și nu e nimic exclusivist. Oricine poate fi în dreapta pilotului care înfruntă cerul cu capul în jos.  

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 22:01

Vezi și

Odată ce ajungem pe aerodromul de la Costinești, începe instructajul . Și fiecare detaliu este important intr un zbor acrobatic.

Litoralul văzut din aer

Ionuț Motoi este pilot de 5 ani, iar de 3 ani face numai zboruri acrobatice. Deși este greu de crezut, el este la baza IT-ist, însă in weekend  lasa costumul și laptopul pentru adrenalina si libertatea pe care o simte doar în zbor.

Costurile pentru o astfel de aventură sunt între 450 și 1.500 lei, în timp ce şcoala de pilotaj ajunge la 2.200 de euro. 

Pe acelaşi subiect

De sus, din avion, litoralul se vede spectaculos. Odată coborâţi pe pământ putem ţine adrenalina la cote maxime.

TuriştiÎncerc să îmi fac viaţa în jurul sporturilor, iarna stând la munte, la snowboard, iar vara la mare, unde fac kait, surf. Mi-ar plăcea să încerc un zbor cu avionul de ăsta freestyle.

- Eu am practicat foarte mult sporturi extreme, de la moto cross, la enduro, la snowboarding. Kait-ul îmi oferă cele mai multe satisfacţii. Îl poţi practica liniştit pe apă sau îl poţi trasforma într-un sport extrem. 

Cursurile de kite pornesc de la 50 de euro pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Ionuţ renunţă în weekend la jobul în IT, pentru pasiunea de pilot. Efectuează zboruri în regim cost-sharing