Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Acţiune uriaşă de control a autorităţilor în Costineşti. Mascaţii au tăiat lacătul de pe uşa Discotecii Tineretului cu cleştele: trupele Antitero, chemate în ajutor

Autorităţile au organizat un adevărat "desant" pe litoralul românesc, în cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului estival. Peste 230.000 de turişti vin în acest sfârşit de săptămână pe malul mării, dar controalele nu-i vizează pe ei.

de Andreea Filip

la 06.08.2022 , 21:08

Unul dintre cele mai ample controale din ultimii ani a început la ora 17:30. Sunt percheziționate şi controlate 5 locații din stațiunea Tineretului, printre care și cea mai mare și cunoscută discotecă de pe litoral. Controalele sunt efectuate de reprezentanţi ai Gărzii Financiare, ITM şi ANPC. Aceştia sunt însoţiţi de jandarmi şi poliţişti.

Mascaţii şi trupele Antitero au intervenit în forţă

O situaţie delicată a fost întâlnită de oamenii legii la Discoteca Tineretului, acolo unde proprietarii nu au vrut să deschidă uşile locaţiei pentru control. Poliţiştii au tăiat lanţurile cu un cleşte şi au intrat cu mandat de percheziţie. Din pricina faptului că spiritele s-au încins rapid au fost chemaţi în ajutor luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, dar şi trupele Antitero.

Vezi și

Vă reamintim, una dintre cele mai mari terase din Costinești riscă să fie închisă definitiv după ce peste 3 tone de carne au fost retrase şi distruse pentru că nu aveau etichetă sau era vorba de carne expirată.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Acţiune uriaşă de control a autorităţilor în Costineşti. Mascaţii au tăiat lacătul de pe uşa Discotecii Tineretului cu cleştele: trupele Antitero, chemate în ajutor