Antena Meniu Search
x

Femeia gasita moarta in raul Arges, ucisa si transata de un recidivist

La o luna dupa ce si-a ispasit pedeapsa pentru viol, a lovit din nou si de data asta a ingrozit o tara intreaga. Iuliana Neblea a fost ucisa si transata de un recidivist, care a luat-o la ocazie

Vezi și

Barbatul ar fi macelarit trupul femeii acasa si apoi l-a dus pana la Arges, cu masina fratelui sau. Dupa cateva ore de audieri, oamenii legii au hotarat sa-l retina pe barbat.

Moartea a venit la ocazie pentru Iuliana Neblea, cu masina condusa de un recidivist de aproape 40 de ani. Omul abia iesise din inchisoare, dar a luat masina fratelui sau si a iesit la vanatoare. Cativa martorii, dar si niste camere de supraveghere au surprins-o pe femeie cand s-a urcat in autoturism.

Politistii nu stiu deocamdata daca a violat-o pe Iuliana, dar sunt convinsi ca a ucis-o si ar fi dus-o in casa in care locuia singur sa-i dezmembreze trupul. Apoi a incercat sa scape de ramasitele victimei pe podul de la Cateasca. Criminalistii au mai gasit ieri o piesa din puzzle-ul inforator. Pana acum oamenii legii au gasit bustul femeii, un picior si o mana.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru omor deosebit de grav, talharie si profanare de morminte. Astazi, casa barbatului din Topoloveni va fi scotocita de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Femeia gasita moarta in raul Arges, ucisa si transata de un recidivist