Antena Meniu Search
x

Un agent comercial din Arad a fost jefuit, în plină zi, pe stradă. Hoţii au fugit cu banii în câteva secunde

Un agent comercial a fost pradat, în plină zi, pe o stradă din Arad, chiar în faţa magazinului, unde oprise pentru a descărca marfa.

Un agent comercial a fost prădat, în plină zi, pe o stradă din Arad, chiar în faţa magazinului, unde oprise pentru a descărca marfa.

Hoţul i-a descuiat maşina cu un dispozitiv special şi a dispărut cu banii în doar câteva secunde. Se pare că agentul fusese urmărit, prin tot oraşul, iar hoţii au ales cel mai bun moment pentru a da lovitura.

Ocupat cu descărcarea mărfii şi cu întocmirea actelor şi linistit că şi-a lăsat duba în stradă încuiată, agentul comercial nici macar nu observă că a fost prădat.

Imaginile furtului, surprinse pe camerele de supraveghere, au fost postate pe internet şi au adunat sute de like-uri în doar câteva ore. Oamenii speră ca hoţii să fie prinşi cât mai rapid.

Agentul comercial va depune şi plângere la poliţie. Imaginile surprinse de camere arată clar cum hoţul iese din maşina sa cu un teanc de bani, pe care îi numără în timp ce se îndepărta, liniştit, de maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un agent comercial din Arad a fost jefuit, în plină zi, pe stradă. Hoţii au fugit cu banii în câteva secunde