Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Judecatorii l-au desfiintat pe Becali

Punct cu punct, judecatorii l-au desfiintat pe Gigi Becali. Au anulat fiecare argument adus de el in instanta, pentru a obtine eliberarea pentru trei luni

de Redactia Observator

la 15.07.2013 , 19:40

Magistratii au tinut cont de fuga din tara a latifundiarului, dar si de faptul ca, atat de echipa Steaua, cat si de afaceri se poate ocupa altcineva.

Este vorba despre o motivare ampla pe care Gigi Becali a citit-o astazi in celula sa din Penitenciarul Jilava. In aceasta motivare magistratii au spus ca finantatorul Stelei este un om ca oricare altul, care a savarsit o infractiune pentru care a fost condamnat definitiv si irevocabil si trebuie sa stea la inchisoare.

Acesta nu are dreptul sa iasa pentru ca este om de afaceri si finantatorul unei echipe de fotbal. Mai mult, acesta poate sa isi continue afacerile din penitenciar prin mandatar sau prin avocati. De asemenea, poate finanta in continuare Steaua, iar ea sa obtina rezultate bune pe plan national si international.

Vezi și

Gigi Becali nu poate iesi nici pentru majoratul fiicei sale si nici pentru a deschide o clinica oncologica sau pentru a face alte fapte de binefacere pentru ca nu sunt in conditiile prevazute de lege. Magistratii au motivat astazi si contopirea pedepselor si spun ca sporul de sase luni este suficient pentru caracterul preventiv si educativ al pedepsei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Judecatorii l-au desfiintat pe Becali