Antena Meniu Search
x

Lalele şi narcise la discreţie, cumpărate direct de pe câmp şi plătite la preţul ales de tine

Lalele şi narcise la discreţie! Un antreprenor din Bucureşti îi invită pe iubitorii de flori pe un câmp plin, înflorit.

Vezi și

Lalele şi narcise la discreţie! Un antreprenor din Bucureşti îi invită pe iubitorii de flori pe un câmp plin, înflorit. Cei care ajung lângă lacul Snagov îşi pot alege singuri câte lalele şi narcise doresc. Plătesc în schimb cât îşi permit. Altfel spus, iei cât vrei, plăteşti cât poţi.

Lanul de flori al lui George Bundea arată ca-ntr-un tablou de primăvară. Zeci de mii de lalele pe un câmp. Toate scoase la vânzare în sistem de autoservire. Asta înseamnă că oricine vine aici poate lua oricâte lalele doreşte şi plăteşte doar cât îl ţine buzunarul.

Astăzi, a funcţionat acelaşi sistem, doar că pentru narcise. Lalele se culeg în zilele următoare.

Gheorghe Bundea: "Fac chestia asta de vreo cinci ani de zile. Cu lalele, zambile şi narcise. În primul rând eu fac chestia asta pentru reproducţia bulbilor de flori, iar în plan secundar pentru frumuseţea florilor, pentru că am început-o din pasiune."

George cultivă flori de mai bine de cinci ani de zile. Este pasiunea care îl relaxează cel mai mult: "Ca şi ghioceii, zambilele, ghioceii, narcisele, lalele, nu au nevoie de nicio îngrijire. Nu trebuiesc udate, nu trebuiesc săpate, nu nimic:"

În timp ce în pieţe un singur fir de lalea ajunge să coste şi doi lei, pe câmpul de lângă Bucureşti atât valorează un buchet întreg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lalele şi narcise la discreţie, cumpărate direct de pe câmp şi plătite la preţul ales de tine