Antena Meniu Search
x

Locuitorii unui sat din Suceava sunt terorizaţi de porcul unui vecin

E panică în satul Ciumuleşti din Suceava. Locuitorii sunt terorizaţi de porcul unui vecin. Vierul de 4 ani a muşcat mai multe vaci care se aflau la păscut în apropierea caselor, iar oamenii se tem acum să le lase nesupravegheate.

Vezi și

 E panică în satul Ciumuleşti din Suceava. Locuitorii sunt terorizaţi de porcul unui vecin. Vierul de 4 ani a muşcat mai multe vaci care se aflau la păscut în apropierea caselor, iar oamenii se tem acum să le lase nesupravegheate. Proprietarul porcului nu recunoaşte însă nimic. Spune că animalul lui, castrat recent, este civilizat şi că atacul ar fi venit de fapt din partea unui mistreţ.

Poveştile oamenilor seamănă ca două picături de apă. Lăsaseră animalele să pască în apropierea casei când au aflat că porcul din vecini se transformase în fiară. În 24 de ore, 6 animale i-ar fi căzut victime vierului de 4 ani şi au acum nevoie de îngrijiri medicale. Degeaba au încercat oamenii să discute cu proprietarul. Omul nu recunoaşte nimic.

Conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare va trimite un medic şi un inspector pentru a examina animalul. Medicii veterinari spun că un vier la vârsta respectivă poate avea un comportament dominant şi poate ataca alte animale care pătrund pe teritoriul lui. Pe lângă asta, porcii sunt animale omnivore şi au tendinţa de a-şi completa alimentaţia cu carne, devenind periculoşi în momentul în care dau de gustul sângelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Locuitorii unui sat din Suceava sunt terorizaţi de porcul unui vecin