Antena Meniu Search
x

Luminile de Crăciun se aprind pe 1 Decembrie 2022, în București

Unul dintre cele mai așteptate sezoane de peste an este cel al sărbătorilor de iarnă, iar autoritățile de la București promit că locuitorii Capitalei, dar și cei care au drum prin Capitală nu vor regreta, urmând să se bucure din plin de luminile de Crăciun care se aprind pe 1 Decembrie 2022.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 16:23

Bucureștenii așteaptă să se bucure, din nou, de luminile de Crăciun
Bucureștenii așteaptă să se bucure, din nou, de luminile de Crăciun - Profimedia
  • Primăria Capitalei a montat lumini de Crăciun în zone precum Piața Universității și Piața Romană, dar și pe Bulevardul Kiseleff sau la Piața Presei Libere.

După mai mulți ani în care au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus sau a problemelor financiare avute de Primăria Capitalei sau a celor de sector, bucureștenii se pregătesc de un sezon de iarnă extrem de intens, cu numesoare posiblități de a se bucura de sărbătorile care vin.

Deja știm că a fost inaugurat celebrul Târg de Crăciun din Sectorul 6, intitulat West Side Christmas Market, însă vor fi și alte târguri de Crăciun în București, totul culminând cu tradiționalul târg pe care Primăria Capitalei îl susține în Piața Constituției.

Lumini de Crăciun, pe cele mai importante artere din București

În ciuda faptului că Primăria Capitalei continuă să aibă probleme de ordin financiar, iar prețul la curentul electric a crescut, autoritățile promit că o să ne bucurăm din plin de luminile de Crăciun care se aprind pe 1 Decembrie 2022.

Pe acelaşi subiect

Concret, ar urma să se aprindă lumini de Crăciun pe cele mai importante zone și artere din București precum Bulevardul Magheru, Piaţa Universităţii, Piața Romană, Bulevardul Lascăr Catargiu, Bulevardul Kiseleff, Bulevardul Unirii și Piaţa Presei Libere.

Un semn că Primăria Capitalei nu a trecut, încă, peste marile probleme financiare îl arată faptul că autoritățile au decis să nu cumpere sau să închirieze instalații luminoase noi pentru acest demers, urmând ca bucureștenii și cei aflați în tranzit să se bucure de instalațiile pe care le-au mai văzut în ultimii ani.

Cu toate acestea, bucureștenii, și mai ales cei mici, abia așteaptă să se bucure pentru cel puțin o lună de festivalul luminilor de sărbători din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Luminile de Crăciun se aprind pe 1 Decembrie 2022, în București