Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Mafia taximetristilor, fara frica de lege: tarife stabilite dupa bunul plac

Chiar daca autoritatile au schimbat regulile la aeroport, turistii straini sunt in continuare pacaliti. Mai grav e ca si in centrul orasului, cum se lasa seara, tot taximetristii fac legea. Si stabilesc dupa bunul plac tarifele.

Vezi și

Centrul Vechi al Bucurestiului. Ora 4 dimineata. Ora la care e aproape imposibil sa iei un taxi spre casa, la tarif normal. Fie te intelegi cu soferul de taxi, fie mergi pe jos. Taximetristii sunt parca intelesi. Tarifele "din burta" sunt aceleasi, iar soferii care pun aparatul sunt rari, pentru ca strica piata.

Mafia s-a pastrat si la aeroportul Henri Coanda, chiar daca, de aproximativ o luna, autoritatile au introdus reguli noi. Obiceiurile vechi mor insa greu. Turistii straini sunt in continuare inselati de taximetristii care stau la aeroport. Pana la Piata Universitatii, de exemplu, pretul cerut e cel putin dublu. O cursa normala de taxi pana la Piata Univeristatii costa intre 23 si 57 de lei.

Saptamana trecuta, politistii au facut razii la aeroport si au dat peste o suta de amenzi soferilor de taxi care nu respectau legea.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Mafia taximetristilor, fara frica de lege: tarife stabilite dupa bunul plac