Antena Meniu Search
x

Mama bebelusului sfasiat de caini a fost retinuta

A decis ca nu-si vrea copilul si a planuit totul in detaliu. Mama bebelusului gasit sfasiat de caini, in curtea Spitalului de la Targu-Carbunesti, in luna aprilie, a fost prinsa ieri de politisti.

Vezi și

Femeia de 31 de ani mai are acasa inca 2 copii. Ea locuieste in comuna Rosia de Amaradia din judetul Gorj si este necasatorita. Ingrozitor este faptul ca a facut totul perfect constienta, ba mai mult, premeditat.

Cand a simtit ca i se apropie sorocul, a mers la spital si s-a internat cu un nepot de-al ei pe sectia de chirugie, ca apartinator. A mers apoi in toaleta de pe sectie si a nascut, dupa care si-a aruncat copilul in curtea spitalului. Atunci, medicii legisti au stabilit ca bebelusul s-a nascut viu, dar ca a murit dupa ce a fost sfasiat de cainii din zona.

Anchetatorii stiau ca nou-nascutul a fost adus pe lume in toaleta spitalului pentru ca ramasesera urme de sange. Dar, initial, suspiciunile anchetatorilor s-au indreptat catre cadrele medicale, pentru ca in sectie nu se putea intra decat pe baza de cartela.

Acum, procurorii verifica si daca cineva din spital a ajutat-o pe femeie sa nasca.

Mama este retinuta de politisti si acuzata de pruncucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mama bebelusului sfasiat de caini a fost retinuta