Antena Meniu Search
x

O mamă din Gorj acuză două educatoare că i-au sedat copilul la creşă, ca să adoarmă mai repede (Video)

Este anchetă de proporţii la o creşă din Gorj, după ce o mamă a lansat acuzaţii fără precedent la adresa educatoarelor. Copiii ar fi sedaţi cu forţa ca să adoarmă mai repede, spune femeia.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 23:16

Vezi și

Este anchetă de proporţii la o creşă din Gorj, după ce o mamă a lansat acuzaţii fără precedent la adresa educatoarelor. Copiii ar fi sedaţi cu forţa ca să adoarmă mai repede, spune femeia.

Ancheta a început după ce o femeie de 22 de ani, mama unei fetiţe de doi ani, a depus o plângere la Inspectoratul de Poliţie Județean Gorj. Tânăra le-a spus poliţiştilor că două educatoare i-ar fi administrat fiicei sale cu forţa un sirop care provoacă somnolenţă.

Suspiciunile au apărut după ce fetiţa a început să-i ceară insistent, acasă, "siropul de somn".

O femeie din Gorj acuză educatoarele că i-au sedat copilul

Pe acelaşi subiect

Femeia spune că le-a cerut explicaţii educatoarelor, însă acestea nu au recunoscut nimic. Pentru siguranţă însă, ar fi dus-o pe cea mică la analize.

Rezultatele nu au sosit încă, însă femeia reclamă că toţi copiii ar fi supuşi la acelaşi tratament. Deocamdată, se fac cercetări în rem pentru rele tratamente aplicate minorului. 

La data de 3 aprilie 2019, Inspectoratul de Poliţie Județean Gorj a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 22 de ani, din Bumbești Jiu, cu privire la faptul că la o creșă din localitate,  două educatoare i-ar fi administrat fiicei sale o substanță care i-ar provoca somnolență.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg Jiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Gorj acuză două educatoare că i-au sedat copilul la creşă, ca să adoarmă mai repede (Video)