Antena Meniu Search
x

Mama însărcinată în şapte luni şi cei doi copii ai ei, ucişi în Franţa, au fost conduşi pe ultimul drum

Lacrimi, durere şi trei sicrie albe care împart aceeaşi groapă. Mama însărcinată în şapte luni şi cei doi copii ai ei, ucişi în Franţa de un tată agresiv, au fost conduşi pe ultimul drum.

Vezi și

 Lacrimi, durere şi trei sicrie albe care împart aceeaşi groapă. Mama însărcinată în şapte luni şi cei doi copii ai ei, ucişi în Franţa de un tată agresiv, au fost conduşi pe ultimul drum, acasă, la Oradea. Două sute de oameni s-au strâns în cimitir ca să-şi ia rămas-bun de la Tina şi cei mici.

Toni şi Rapahl erau plini de viaţă. Râdeau necontenit şi se jucau mereu împreună. Şi tot împreună au murit. Două sicrie albe acoperite de trandafiri stau unul lângă altul.

Alături de ei, într-un sicriu mai mare, e mama lor. Poartă în pântece o surioară pe care Tony şi Rapahel nu au apucat să o mai cunoască. Tina a fost ucisă înainte să dea viaţă.

Călăul lor a fost chiar tatăl copiilor. Nimeni n-a aflat încă de ce, dar în urmă cu trei săptămâni şi-a executat familia în casa din Paris. Apoi a fugit. Gyongy, sora cea mică a Tinei, n-a suportat să-şi vadă sora şi nepoţii în sicrie.

Durerea a doborât-o şi doar medicii au putut să o calmeze. Slujba a fost făcută de un preot reformat. Fără lumânări la căpătâi. Doar cu doliu şi cu lacrimi în ochi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Mama însărcinată în şapte luni şi cei doi copii ai ei, ucişi în Franţa, au fost conduşi pe ultimul drum