Antena Meniu Search
x

Mare bucurie pentru jurnalista Laura Nureldin. "Regii timpului", cartea scrisă chiar de ea, premiată la un an de la lansare: “Nu am scris cartea pentru premii. Am scris-o pentru mine, în primul rând”

Jurnalista Laura Nureldin a lansat, la data de 13 octombrie 2015, cartea "Regii timpului", la editura Herg Benet. "Regii timpului" este un thriller urban fantasy construit pe un fundal istoric original și captivant. Cartea a apărut în Colecția Cărțile Arven a editurii Herg Benet.

Jurnalista Laura Nureldin a lansat, la data de 13 octombrie 2015, cartea "Regii timpului", la editura Herg Benet.

"Regii timpului" este un thriller urban fantasy construit pe un fundal istoric original și captivant. Cartea a apărut în Colecția Cărțile Arven a editurii Herg Benet.

La un an (și câteva zile) distanță, cartea a primit premiul de debut la Convenția Națională de Science Fiction.

“Nu am scris cartea pentru premii. Am scris-o pentru mine, în primul rând. Apoi au urmat bucuriile: bucuria că oamenii au fost curioși s-o citească, bucuria că le-a plăcut și, acum, bucuria că le-a plăcut suficient de mult cât să considere că merită un premiu. Ah, și încă o bucurie: aceea că mulți cititori ai Regilor timpului îmi cer o continuare a poveștii. Working onthat... trebuie doar să-i aduc înapoi, acasă, pe Mora și Xerxes. Acasă, adică în mintea mea. Deocamdată bântuie în libertate și nu știu pe unde sunt :))”, a explicat Laura Nureldin pentru antena3.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mare bucurie pentru jurnalista Laura Nureldin. "Regii timpului", cartea scrisă chiar de ea, premiată la un an de la lansare: “Nu am scris cartea pentru premii. Am scris-o pentru mine, în primul rând”