Antena Meniu Search
x

Maria Dermengiu a ales să-şi trăiască visul

Maria Dermengiu, o femeie frumoasa, super desteapta si cu un talent extraordinar la pictura. O femei care a avut puterea sa isi urmeze visul.

Vezi și

Maria Dermengiu, o femeie frumoasa, super desteapta si cu un talent extraordinar la pictura. O femei care a avut puterea sa isi urmeze visul. 

De multe ori, meseria la care visăm nu coincide cu munca pe care ajungem să o facem. Fie că e vorba de influenţa familiei, fie pur şi simplu de un concurs de circumstanţe nefericite, slujba de vis rămâne un vis. Unii se împacă cu această idee. Alţii se revoltă şi găsesc curajul să fie stăpânii propriei vieţi.

Este şi cazul unei tinere artiste din Bucureşti. Deşi provine dintr-o familie cu tradiţie în avocatură, ba chiar a profesat o perioadă, şi-a dat seama că nu asta este menită să facă. Aşa că a renunţat la tot şi s-a apucat de artă. Şi a devenit un nume de referinţă.

Nu era o străină în lumea culorilor. Ba chiar cochetase cu pictura în copilărie. Moştenirea familiei a împins-o spre o meserie mai."serioasă". Acum 4 ani însă a hotărât să spună punct şi de la capăt.

Fără muncă, visele rămân. doar vise. Poveşti frumoase pe care ni le imaginăm de fiecare când continuăm să facem ceva ce nu ne reprezintă. Dar visătorii cu un strop de curaj sunt cei care schimbă lumea. Şi pe a lor şi pe cea a celor din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Maria Dermengiu a ales să-şi trăiască visul