Antena Meniu Search
x

Mărturie CUTREMURĂTOARE a unui român, după 15 zile de comă: La fundul PĂMÂNTULUI e IADUL

În octombrie 2011, Marius Miulescu a fost victima unui accident cumplit de maşină în urma căruia a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fractură de tibie

În octombrie 2011, Marius Miulescu a fost victima unui accident cumplit de maşină în urma căruia a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi fractură de tibie

Trebuia să fie operat, însă nu s-a putut pentru ca Marius era în comă.

„Trebuia să aşteptăm să iasă din comă. Am aşteptat. Au fost zile îngrozitoare în care a trebuit să stăm să aşteptăm pur şi simplu să ni se dea o veste, să ni se spună. Niciun moment n-am simţit că îl voi pierde, deci nicio secundă. În schimb, mă rugam foarte mult. Mă rugam la toate bisericile. Am fost la biserică Cernica, la mănăstirea Cernica, Negru Vodă, la Sfântul Nectarie. Am fost la Letca Noua, biserica de la Razoare, în care am zis că singurul care poate să mă ajute e Dumnezeu. Într-adevăr aşa a fost”, povestea, doi ani mai târziu, Camelia, soţia lui Marius, potrivit jurnalul.ro.

A fost în comă timp de 15 zile

Bărbatul a zăcut 15 zile în comă şi, conform propriilor declaraţii, este convins că a fost atins de Dumnezeu în această perioadă. Marius ar fi văzut şi Iadul şi Raiul, ar fi vorbit cu Dumnezeu şi ar fi fost marcat cu un semn divin: o cicatrice în formă de cruce, care i-a bulversat până şi pe medici.

„Acolo, în comă asta, eu vedeam tot, dar nu pe lumea asta. La fundul pământului e iadul, dar lumea nu ştie. Mai jos de iad e ghenă ca să îţi dau un exemplu lumesc. Iau o factură de telefon şi o arunc la coş, la gunoi şi îţi aduci aminte după: aoleu, am aruncat factura la gunoi. Te duci la gunoi, o găseşti şi zici ce bine că am găsit-o! Dar dacă aruncai la ghenă, nu mai găseai nimic. Adică o să fie o grămadă de lume care o să îşi dorească iadul, pentru că în iad te mai scoate, te mai poate scoate femeia. Da, femeia, că e singura de pe pământul ăsta, de la noi, care te poate scoate. Cu rugăminţi, cu lacrimi. Mamă, sora, nevasta…nu alte femei. Satana, Diavolul e pe pământ la noi, e sub noi, că omul e pus deasupra. E în pământul nostru. De aia sunt cutremure. Îl lasa să ne atenţioneze ca să se sperie lumea, să vină la credinţă. Ploaia e sângele sufletului. Sufletele de la judecata pleacă, sunt golite. Trebuie să se întoarcă în Iad, pentru că norii sunt ca un mijloc de transport”, a spus Marius.

Experienţă spirituală a avut şi urmări …. fizice. Pe corpul bărbatului ar fi apărut o cruce care, aparent, nu diferă cu nimic de cicatricele rezultate de pe urma unor operaţii similare cu cele prin care a trecut Marius. Pe aceasta însă medicii n-au recunscut-o şi n-au putut să dea o explicaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mărturie CUTREMURĂTOARE a unui român, după 15 zile de comă: La fundul PĂMÂNTULUI e IADUL