Antena Meniu Search
x

Masa de Paşte, luată în oraş. Restaurantele şi-au pregătit meniuri speciale pentru sărbătoare

Românii care nu vor să aibă bătăi de cap cu gătitul bucatelor pentru masa de Paşte au o soluţia la îndemână, şi anume restaurantul.

Vezi și

Şi dacă în materie de cadouri alegerea e mai dificilă, românii care nu vor să aibă bătăi de cap cu gătitul bucatelor pentru masa de Paşte au o soluţia la îndemână, şi anume restaurantul.

Mulţi români aleg să iasă din bucătărie de Paşte şi să se răsfeţe în restaurantele de lux. Mai ales că chefii s-au pregătit cum se cuvine.

Cezar vine din Spania, însă de 3 ani găteşte în România aşa că s-a familiarizat foarte bine cu tradiţiile din ţara noastră. 

Celebra pască, dar şi cozonacul au fost înlocuite în restaurante cu o reinterpretare a tortului pavlova cu zmeură şi căpşuni.

Un astfel de meniu de două persoane costă aproximativ 300 de lei. La care se adaugă şi băuturile fine, în funcţie de preferinţe.

Cereri sunt şi pentru preparatele japoneze. Iar bucătarii au pregătit meniuri a la carte, personalizate pentru sărbătorile pascale.

Un platou savuros de sushi personalizat începe de la 200 de lei şi poate ajunge la 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Masa de Paşte, luată în oraş. Restaurantele şi-au pregătit meniuri speciale pentru sărbătoare