Antena Meniu Search
x

Video Masca, din nou obligatorie în jurul şcolilor din Bucureşti. Noi măsuri vor fi impuse, în funcţie de evoluţia valului 4

Masca o să fie din nou obligatorie în aer liber. Deocamdată, în jurul unităţilor de învăţământ. Este măsura anunţată astăzi de prefectul Capitalei, din cauza creşterii numărului de cazuri si pentru ca in jurul scolilor se produce in general aglomeratie.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 05.09.2021, 19:36

Vezi și

Măsura ar putea intra în vigoare din 13 septembrie, atunci când elevii se întorc în bănci

La începutul săptămânii viitoare va avea loc o ședință a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență prin care se va decide obligativitatea purtării măștilor de protecție pe o rază de 50 m în jurul unităților de învățământ.

Prefectul justifica măsura spunand ca incepe scoala in format fizic si vor fi aglomerari mari în jurul unităţilor de invăţământ. Pentru a-i proteja pe elevi şi părinţi deopotrivă, e nevoie de această măsură.

De asemenea, rata de infectare a crescut în Bucureşti. Aceasta a depăsşit 1 la mia de locuitori.

Noi măsuri vor fi luate de fiecare dată când rata o să crească şi o să depăşească praguri de 2 sau 3 la mia de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Masca, din nou obligatorie în jurul şcolilor din Bucureşti. Noi măsuri vor fi impuse, în funcţie de evoluţia valului 4