Antena Meniu Search
x

Video Maşinile de serviciu ale OPC Galaţi au rămas fără RCA. Inspectorii sunt nevoiţi să meargă la controale pe jos

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului din Galaţi sunt nevoiţi să meargă la controale pe jos. Asta după ce maşinile de serviciu, asigurate la City Insurance, au rămas fără RCA. Instituţia nu a mai primit bani pentru alte poliţe. Angajaţii spun că mai pot controla acum doar firmele aflate la scurtă distanţă de lângă sediul lor. Nu şi pe cele din alte puncte ale judeţului. 

de Adrian Obreja

la 13.05.2022, 09:16

Vezi și

Cu puţină mişcare dis de dimineaţă. Aşa începe programul Inspectorilor de la Protecţia Consumatorului din Galaţi. 

În control mergem, da. Pe jos de data aceasta, din păcate, spune un inspector de la Protecţia Consumatorului din Galaţi.  

Pas cu pas, aceştia se văd nevoiţi să se conformeze noului regim de lucru. 

Maşinile de serviciu ale OPC Galaţi au rămas fără RCA

Pe acelaşi subiect

Instituţia are trei maşini de serviciu, însă acestea au rămas fără RCA. Erau asigurate la City Insurance, firmă care a dat faliment. Gălăţenii n-au primit încă bani de la Bucureşti pentru a încheia alte poliţe. 

Sorin Susanu, șef OPC Galați: E o chestiune care ne afectează în mod clar eficienţa activităţii lucru care nu înseamnă totuşi că vom sta în birou. Ne adaptăm situaţiei, cu toate că este una inedită, incorectă.

Controalele se pot face acum doar în apropierea sediului, asta înseamnă zona falezei Dunării sau centrul oraşului.

Sorin Susanu, şef OPC Galaţi: Este imposibil sau foarte greu realizabil, cel puţin să gestionăm toate reclamaţiile din judeţ, pentru că sunt numeroase în alte oraşe din judeţul Galaţi şi nu numai.

Angajaţii de la Protecţia Consumatorului din Galaţi au şi altă problemă. Sediul în care funcționează instituția tocmai a primit preaviz de debranșare de la electricitate, pentru neplata facturilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maşinile de serviciu ale OPC Galaţi au rămas fără RCA. Inspectorii sunt nevoiţi să meargă la controale pe jos