Antena Meniu Search
x

În România există o maternitate în regim hotelier

Conducerea maternităţii de stat din Braşov a găsit o metodă inedită prin care să-şi rezolve problemele financiare şi să poată plăti personalul medical.

Vezi și

Printr-un plan de afaceri bine pus la punct, ei au reuşit să renoveze mai multe saloane, pe care le închiriază în regim hotelier. În plus, terasa de deasupra maternităţii va fi transformată într-o cafenea, unde pacienţii pot lua masa contra cost, într-un ambient plăcut.

Viitoarele sau proaspetele mămici, dar şi rudele lor sau cadrele medicale se vor putea relaxa, în curând, într-o cafenea modernă, situată chiar deasupra spitalului.

Şi nu este singurul loc din maternitate care a suferit schimbări majore. Opt rezerve au fost transformate în adevărate camere de hotel. Au paturi şi mobilier noi, frigidere, fierbătoare de apă şi televizoare de tip plasmă.

Doamna Maria s-a internat la începutul săptămânii pentru o operaţie destul de complicată. Nu i-au plăcut niciodată spitalele şi, de altfel, este prima dată când păşeşte într-o astfel de clădire. Ca să treacă mai uşor peste perioada de recuperare, şi-a rezervat un loc într-un salon modernizat.

Pentru un astfel de tratament, doamna Maria plăteşte 80 de lei pe noapte.

Conducerea Maternităţii speră că veniturile aduse din rezervele modernizate, dar şi din viitoarea cafenea îi vor ajuta să plătească salariile medicilor şi datoriile la firmele distribuitoare de medicamente. Investiţiile făcute în modernizare se ridică la aproximativ 250.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » În România există o maternitate în regim hotelier