Antena Meniu Search
x

Un medic din Sibiu a fost acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi luat bani de la peste 150 de persoane

Schimba halatul alb pe zeghe! Un medic de la Biroul de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de Munca din Sibiu a fost arestat pentru luare de mita. Medicul ar fi primit bani de la cel putin 150 de persoane.

Vezi și

In schimbul mitei, doctorul elibera adeverinte de atestare a gradului de invaliditate, spun procurorii.

In jur de 50 de euro, adica jumatate din pensia sa. Atat spune o femeie ca i-ar fi cerut medicul, ca sa-i confirme in documente ca-si poate primi pensia pe caz de boala in continuare.

Deoarece este ilegal. Asa ca in urma mai multor plangeri procurorii au intrat pe fir. La data cand s-a organizat flagrantul la medic intrasera 2 persoane. S-a gasit suma de 650 de lei. Doar ca anchetatorii au descoperit ca nu era prima data cand medicul primea bani de la pacienti. Se presupune ca barbatul a cerut diferite sume de bani de la cel putin 150 de persoane.

Medicul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Pana la finalizarea anchetei acesta va fi suspendat din functie. Barbatul de 40 de ani risca intre 3 si 12 ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Sibiu a fost acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi luat bani de la peste 150 de persoane