Antena Meniu Search
x

Medic retinut pentru mita

Ar fi cerut bani pentru o operatie de menisc si s-a ales cu bratari la incheieturi. Este vorba despre un medic ortoped din Resita, prins in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient ca sa-l opereze la genunchi

Vezi și

Ortopedul are 52 de ani si este cunoscut in oras drept un medic respectabil. Are chiar si un cabinet particular. Mai mult, se trage dintr-o familie de oameni ai legii. Tatal lui a fost judecator in Lugoj, iar sora este avocat in Timisoara. Asta nu i-a impresionat insa pe procurori care au inceput ancheta in luna martie, dupa ce au primit mai multe plangeri ale pacientilor. “M-a tinut cinci zile in dureri, pana am crezut ca-mi scoate sufletul. Apoi m-a operat dar in loc sa-mi prinda partea rupta de la tibie mi-a dat trei suruburi si s-a dus”, sustine un pacient.

Omul spune ca i-ar fi dat medicului 550 de lei ca sa-l opereze. Dar interventia ar fi fost facuta prost, iar pacientul a trebuit sa mearga la Timisoara si sa-si puna o proteza de 6.000 de lei.

Cu toate acestea, la spital, colegii il apara. Medicul a fost retinut 24 de ore pentru luare de mita. El va fi dus, in scurt timp, in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Medic retinut pentru mita