Antena Meniu Search
x

Medicul care a adunat nu mai puţin de 15 case, din șpagă

În România, un medic a reuşit să adune nu mai puţin de 15 case! Acum, procurorii vor să demonstreze că a făcut avere din şpagă, pe spatele bolnavilor cu handicap!

Vezi și

În România, un medic a reuşit să adune nu mai puţin de 15 case! Acum, procurorii vor să demonstreze că a făcut avere din şpagă, pe spatele bolnavilor cu handicap! 

Domnul care neagă acuzaţiile este şeful comisiei de evaluare. El şi ceilalţit membri colaborau cu medici care să vadă afecţiuni acolo unde nu sunt. Şi care primeau în schimb 30 % din şpagă. Chiar şi pacienţii care aveau tot dreptul la pensie erau obligaţi să plătească. Aşa a adunat unul dintre medici 350 000 de lei, bani găsiţi de poliţie în biroul său. Pe ici pe colo, în teancul de bani româneşti se vede şi valuta.

Un coleg de-al său avea în cont jumătate de milion de lei, iar un membru al comisei deţine nu mai puţin de 15 imobile! Poliţiştii au golit rafturile la percheziţii. Au ridicat toate cele 700 de dosare suspecte.

Nu au fost înregistrate astfel de sesizări. doar cele privind încadrearea la grad de handicap dar nu aşa cum spuneţi d voastră.primire de mită sau alte foloase necuvenite

Lunar, peste 100 de dosare noi sunt întocmite la Casa de pensii Bihor. În total însă, în judet, peste 37 000 de persoane sunt pensionate pe caz de boală. Zece cadre medicale au fost duse la audieri. Tot acolo vor ajunge şi pacienţii care au plătit pentru pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Medicul care a adunat nu mai puţin de 15 case, din șpagă