Antena Meniu Search
x

Mehedinţi: Un om de afaceri din Belgia batjocorea copii în propria baza de agrement

Ademenea copiii la piscină. Îi dezbrăca şi îi fotografia. Sunt acuzaţiile sub care poliţiştii din Mehedinţi au săltat un om de afaceri.

Vezi și

 Ademenea copiii la piscină. Îi dezbrăca şi îi fotografia. Sunt acuzaţiile sub care poliţiştii din Mehedinţi au săltat un om de afaceri din Belgia, proprietarul unei baze de agrement de la noi.

Bărbatul i-ar fi batjocorit pe cei mici chiar la ştrandul pe care îl construise în România. În laptopul său, poliţiştii au găsit şi înregistrările ororilor incriminatoare. Unele cu copii care nici şase ani nu aveau atunci când au fost abuzaţi!

Belgianul avea de ani buni afaceri în România. În comuna Baloteşti din Mehedinţi, administra baza de agrement. Fotografiile le ţinea în laptopul personal. Acolo le-au descoperit poliţiştii. Iar vecinii sunt şocaţi. La fel şi iubita lui, o româncă alături de care belgianul trăia de 12 ani.

Totuşi, oamenii spun că bărbatul era violent şi se certa adesea cu oamenii locului. Avea mulţi bani şi ar fi fost mână în mână cu autorităţile.Poliţiştii l-au reţinut pe belgian pentru 24 de ore. Iar judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Mehedinţi: Un om de afaceri din Belgia batjocorea copii în propria baza de agrement