Antena Meniu Search
x

MESAJ pentru soţie. Un bărbat din Olt a dat foc la TOT, apoi s-a SPÂNZURAT de copacul din curte. Femeia intenţiona să divorţeze

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, din localitatea olteană Brastavățu, tată a doi copii minori, a recurs la două gesturi extreme în urma unui conflict în familie: și-a incendiat locuința, după care s-a spânzurat. Localnicii vorbesc că totul ar fi pornit de la decizia soției de a-l părăsi pe bărbat.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, din localitatea olteană Brastavățu, tată a doi copii minori, a recurs la două gesturi extreme în urma unui conflict în familie: și-a incendiat locuința, după care s-a spânzurat. Localnicii vorbesc că totul ar fi pornit de la decizia soției de a-l părăsi pe bărbat, scrie presa locală.

La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Vișina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cărora li s-au alăturat pompierii voluntari de la Comitetul Local pentru Situații de Urgență din comună, cu o a treia autospecială.

”Garda de Intervenția Vișina a intervenit în comuna Brastavățu, la un incendiu de casă unde, după ce proprietarul a dat foc locuinței, s-a spânzurat. A dat foc la o casă mai mare unde locuia cu familia și care a ars pe o suprafață de 15 metri pătrați, cu bunurile din ea. Apoi a dat foc și la un imobil mai mic, de 20 de metri pătrați, unde erau amenajate o bucătărie și o baie. A mai pus foc și la o anexă gospodărească unde erau lemne de foc și alte materiale. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin a venit și SVSU Brastavățu, cu o autospecială”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Daniel Nedeloiu.

O dată cu pompierii, la fața locului au ajuns și echipajele de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

”La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, însă nu s-au mai inițiat manevre de resuscitare, întrucât nu se mai putea face nimic pentru victimă. Bărbatul a fost găsit în ștreang și a fost declarat decedat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, medicul Marian Furtună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » MESAJ pentru soţie. Un bărbat din Olt a dat foc la TOT, apoi s-a SPÂNZURAT de copacul din curte. Femeia intenţiona să divorţeze