Antena Meniu Search
x

Mesaj video transmis prietenilor de un tânăr însurat, din Buzău: "Soția mea este foarte drăgăstoasă!"

Un mesaj video transmis prietenilor de un tânăr însurat, din Buzău, a devenit viral. "Soția mea este foarte drăgăstoasă!", spune tânărul, care adaugă: "Cred că mai rezist!"

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.04.2020, 13:50

Coronavirus în România
Mesaj video transmis prietenilor de un tânăr însurat, din Buzău: "Soția mea este foarte drăgăstoasă!" - Captură video

Un mesaj video transmis prietenilor de un tânăr însurat, din Buzău, a devenit viral. "Soția mea este foarte drăgăstoasă!", spune tânărul, care adaugă: "Cred că mai rezist!"

Iulian s-a filmat la finalul celei de-a treia săptămâni de izolare în casă, împreună cu soția, și a postat video-ul pe you tube, pentru ca prietenii lui să îl vadă. 

"Salut prieteni. Fac acest video ca să vă arăt că sunt bine, chiar dacă suntem într-o situație în care nu putem ieși afară. Soția mea este foarte, foarte drăgăstoasă, facem totul împreună. Știam că o să fie așa, chiar cred că mai pot rezista, dacă se prelungește această perioadă. Am zis să vă spun și vouă să vă încurajez, eu sunt bine și sper să ne vedem curând la o bere.", spune tânărul buzoian.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În același timp, el afișează mesaje scrise: "Soția mea este lângă mine, nu pot să vorbesc. Nu mai pot, sunt disperat, mă sufocă. Mă pune să dau cu aspiratorul de trei ori pe zi. Sunt disperat, mă distruge."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mesaj video transmis prietenilor de un tânăr însurat, din Buzău: "Soția mea este foarte drăgăstoasă!"