Antena Meniu Search
x

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2018. Un gând frumos celor care își sărbătoresc ziua numelui. La mulţi ani, Ilie! La mulţi ani, Ilinca!

La mulţi ani de Sfântul Ilie! Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie pentru prietenii și rudele care poartă numele Ilie, Iliuţă, Lică, Ilinca, Eliana sau Ilia şi care cineri, 20 iulie, sunt sărbătoriți potrivit calendarului creștin ortodox.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2018
Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2018. Un gând frumos celor care își sărbătoresc ziua numelui

La mulţi ani de Sfântul Ilie! Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie pentru prietenii și rudele care poartă numele Ilie, Iliuţă, Lică, Ilinca, Eliana sau Ilia şi care cineri, 20 iulie, sunt sărbătoriți potrivit calendarului creștin ortodox.

Creştinii îl pomenesc vineri, 20 iulie, pe Sfântul Prooroc Ilie, cel care a readus poporul lui Israel la credinţa în Dumnezeu şi a înlăturat cultul zeului sirian Baal.

Ilie, în limba română, înseamnă „Al cărui Dumnezeu el este’’.

El este sfântul care aduce ploi în vreme secetoasă. Sfântul și marele proroc Ilie a primit de la Dumnezeu darul de a deschide și închide Cerurile.

Pe acelaşi subiect

Dacă aveţi rude sau prieteni care îşi sărbătoresc ziua numelui în 20 iulie, de Sf. Ilie, vă ajutăm să le transmiteţi un gând bun prin intermediul unor mesaje, urări sau SMS-uri.

Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2018

- Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

- Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!

- Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

- Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- De ziua numelui tău, îţi doresc să-ţi fie bine, să ai noroc, fericire şi sanatate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Ilie!

- De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

- E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!

- Felicitări cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

- Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

- Îţi urez La multi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

- Îţi doresc că toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşeaşcă şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

- La mulţi ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!

- La Mulţi Ani, Iliuta! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.

- La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

- La mulţi ani! Să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc şi un camion cu bani!

- Se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să ai un cer senin!

- Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La Mulţi Ani!

- Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

- Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.

- De toti ai fost tu azi numit, în lacaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poarta-l cu mandrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un inger păzitor .. îți doresc eu ție!

- Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire. La multi ani!

- Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

- Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!

- Să-ţi dea Domnul sănătate, Judecată înţeleaptă, Viaţă lungă pământească, Ce doreşti să se-mplinească!

- Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

- Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire ţi un sincer La Mulți Ani! Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

- De-am putea din cerul nopții, iute am fura o stea, ca să-ți punem cununa vieții, astăzi chiar de ziua ta! Dar nu putem să ajungem la stele și nici cerul nu-l cuprindem, lacrimând de neputință dar, îți spunem zâmbind „La Mulți Ani!”

- De Sf. Ilie, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în bratele ei în acest moment special!

- Dacă toata lumea îți doreste ca această zi sa fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

- Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

- În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

- Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata. La Multi Ani!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Stiri sociale » Mesaje, urări şi SMS-uri de Sfântul Ilie 2018. Un gând frumos celor care își sărbătoresc ziua numelui. La mulţi ani, Ilie! La mulţi ani, Ilinca!