Antena Meniu Search
x

Micul Hercule si fratele lui raman alaturi de parinti

Micii culturisti raman alaturi de tatal antrenor! Magistratii au respins cererea Protectiei Copilului de a-i lua in plasament pe micul Hercule si pe fratele sau

Vezi și

Nervii din bucataria in care isi punea fiul sa sparga nuci cu pumnul nu s-au vazut in tribunal. Tatal antrenor a preferat sa-i ascunda sub figura incordata si sa taca. "Si eu pana in clasa a VI-a, a VII-a eram foarte scund si apoi m-am dezvoltat. Sunt absolut sanatosi. Le-am facut analize prin care sa vad daca le este pusa in pericol cresterea. Nu se pune problema de asa ceva."

Si totusi, la noua ani, micul Hercule este cu putin mai inalt decat un copil de patru. Rezultatele de la Institutul Parhon scoteau si ele in evidenta inaltimea mica a baietilor. mai dam cu grafica

Dupa ce i-au ascultat pe parinti si pe inspectorii de la Protectia Copilului, magistratii i-au lasat pe fratii culturisti in familie. Vor ramane in sufrageria in care au ridicat greutati si in bucataria in care au primit suplimente pentru muschi. O decizie care nu este nici definitiva si nici irevocabila.

Inspectorii au cinci zile la dispozitie pentru a relua lupta. Pana la recurs, au inceput deja o monitorizare pentru micul Hercule si fratele sau. "Vom incerca sa sugeram consilierea tatalui, sa ne adresam medicului de familie", a explicat Radita Pirosca, director general Protectia Copilului Olt.

A reusit sa-si pastreze copiii, pentru moment, insa tatal culturistilor in miniatura nu a scapat de probleme. Este cercetat atat pentru tratamentele aplicate micutilor, cat si pentru amenintarile facute la adresa inspectorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Micul Hercule si fratele lui raman alaturi de parinti