Antena Meniu Search
x

Video Mihaela Tatu, totul despre desenele animate dublate în limba română

Mihaela Tatu spune că le-a încercat pe toate, dar poate cel mai cunoscut aspect din viaţa sa este că a făcut istorie în televiziune. O ştim pe Mihaela Tatu ca fiind de 3 ori femeie, de aici şi relaţia puternică pe care o are cu asociaţiile de femei din toată ţara.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 13:34

Vezi și
  • Mihaela Tatu s-a mutat la Oradea pentru a se implica într-un proiect de dublare a desenelor animate în limba română.

Mai nou, Mihaela Tatu a pus bazele unui nou proiect - citeşte poveşti pentru copii, inspirată fiind de nepoţica sa în vârstă de doi ani. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public, unde dă şi sfaturi despre cum să ne gestionăm starea de spirit şi să ne menţinem pozitivi.

Mihaela Tatu: Să ştiţi că eu nu am nicio nepoţică, însă am 11 fini, dintre care cinci finuţe. Am la fine cât cuprinde. Mai îmi trebuie una ca să fac cei 12 Apostoli şi atunci am rezolvat problema. 

Mihaela Tatu: Eu, când am renunţat la contabilitate, la vârsta de 30 de ani, şi mi-am dorit să ajungă în radio, mi-am dorit să ajung în radio ca să spun poveşti copiilor. Ei au ajuns la concluzia că eu aş avea o voce deosebită şi atunci m-au pus la programul de dimineaţă.

Mihaela Tatu: Marea mea bucurie şi plăcere, pentru care m-am şi mutat la Oradea, a fost un proiect de a pune voce pe desene animate. Uite aşa, cumva, în momentul în care îţi doreşti ceva, dacă îţi doreşti cu tot sufletul, Universul te împinge de la spate. Acest proiect este fabulos. Nu m-am aşteptat să capete o asemenea amploare. Lucrăm la acest proiect de vreo şase luni în stilul berbecesc, caracteristic. Eu aş fi vrut să dau drumul la proiect mult mai repede, însă cel care a avut această idee, Tudor Stoica, a gândit foarte temeinic, cu studiu de piaţă, cu promovare temeinică şi aşa mai departe.

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mihaela Tatu, totul despre desenele animate dublate în limba română