Antena Meniu Search
x

Mihai Boldea ar fi avut o relatie de dragoste cu procuroarea care instrumenta un dosar de-al lui

Love story printre dosare. O poveste de dragoste intre un parlamentar anchetat pentru inselaciune si procurorul de caz. Mihai Boldea ar fi avut o relatie de dragoste cu procuroarea Mihaela Aghenitei, care instrumenta un dosar de-al lui.

Vezi și

Mihail Boldea, un gigolo de Galati. Ca sa scape cu o pedeapsa cat mai mica, Boldea si-a aruncat farmecele de june prim printre dosare. Procuroarea de caz i-a cazut in plasa si s-a indragostit.

Relatia lor de dragoste ar fi fost una durabila. Magistratul l-a citat de nenumarate ori pe Boldea la DNA sub pretextul audierilor. Asa ca Boldea statea cam cinci, sase ore pe zi in birou. Cercetau in amanunt dosarul. Procuroarea n-a vrut ca fostul parlamentar sa fie departe de ea nicio clipa, asa ca a dispus ca Boldea sa nu fie transferat din penitenciarul Galati. “A fost numita in functia de procuror la DNA Galati in 2012, iar la 26 martie 2013, doamna procuror a solicitat incetarea activitatii si revenirea la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, de la care plecase anterior”, a explicat Gheorghe Ivan, primprocuror DNA Galati

Mihail Boldea a stiut sa o seduca pe procuroare. A pus in practica tantra yoga, pentru ca Boldea a fost adept MISA. A fost si avocatul liderului acestei miscari spirituale, Gregorian Bivolaru. Dragostea care a imboldit-o pe procuroare i-a iesit acum prin piele. Este urmarita penal si acuzata de favorizarea infractorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Mihai Boldea ar fi avut o relatie de dragoste cu procuroarea care instrumenta un dosar de-al lui