Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mihai Tudose, reacție neașteptată la decizia Primăriei de a organiza un Târg de Crăciun în Piața Victoriei: "Pe unde ajungem acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni"

Premierul Mihai Tudose a calificat drept "puțin inspirată" decizia Primăriei Capitalei de a organiza un Târg de Crăciun în Piața Victoriei.

de Redactia Observator

la 30.11.2017 , 17:16

Premierul Mihai Tudose a calificat drept "puțin inspirată" decizia Primăriei Capitalei de a organiza un Târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Tudose crede că oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.

"Nu cred că este cea mai inspirată decizie. Spuneţi-mi dumneavoastră, în primul rând, pe unde ajungem acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred că îşi va da seama că nu este cea mai inspirată alegere. Mai mult, se şi interpretează, că se face târg ca să nu mai vină nu ştiu cine...", a spus premierul, joi.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Întrebat de jurnalişti dacă a vorbit cu Gabriela Firea, Tudose a spus că nu, precizând că astăzi a aflat despre această decizie.

Primarul Gabriela Firea a explicat, miercuri, decizia de a organiza un târg de sărbători în Piaţa Victoriei, locul tradiţional de întâlnire a celor care protestează faţă de legile justiţiei şi cer demisia Guvernului, afirmând că ”accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, şi nu pe cele care ne dezbină”.

Firea a respins acuzaţiilor potrivit cărora ar încerca să blocheze manifestaţiile şi, făcând apel la spiritul Crăciunului, a îndeamnat la bucurie în ”luna darurilor, prieteniei, bunăvoinţei, solidarităţii şi altruismului”.

Primăria Capitalei a anunţat, joi, că Târgul de Sărbători - Festivalul de colinde şi obiceiuri de iarnă din Piaţa Victoriei va fi deschis în perioada 5 - 17 decembrie, în Piaţa Victoriei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Mihai Tudose, reacție neașteptată la decizia Primăriei de a organiza un Târg de Crăciun în Piața Victoriei: "Pe unde ajungem acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni"