Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Minciuni mai mari si mai mici

E nepoliticos sa-ti intrebi partenerul cate experiente anterioare a mai avut. Dar, daca totusi riscati sa puneti intrebarea asta, asteptati-va sa nu aflati adevarul. Si nu e ceva specific barbatilor. Femeile "modifica" adevarul in aceeasi masura

Vezi și

Nu exista femeie sau barbat care sa nu fi mintit vreodata in ceea ce priveste relatia sau fostele relatii amoroase. Cine minte mai mult sau mai putin ramane in continuare o nebuloasa.

Fiecare barbat sau femeie, cu minciunile lui sau ale ei. Cert este ca, minciuna este facuta sa ascunda acele lucruri de care ne rusinam sau pe care nu vrem sa le impartasim cu ceilalti. Si in timp ce unii nu recunosc nici in ruptul capului ca ar fi mintit vreodata, altii insa spun ca minciuna face parte din viata noastra.

Numarul femeilor cu care s-au culcat este una dintre minciunile care ocupa lejer un loc fruntas in topul minciunlor spuse de barbati. Ba mai mult a devenit chiar o moda in randul barbatilor care vor sa se afirme prin potenta. Tocmai de aceea, orice barbat cu "palmares" prezinta un mai mare interes decat unul care nu se lauda cu numarul femeilor pe care le-a avut. Plus ca, in cazul unui Casanova autohton, nu doar el are de castigat, ci si partenerele lor.

Oana Lis crede ca atat barbatii, cat si femeile mint la fel de mult, atunci cand vine vorba de ralatia amoroasa si nu numai. Doar ca fiecare minte altceva. “Am fost virgina pana la 18 ani si jumate si cand ieseam cu un barbat si incerca sa se culce cu mine ii spuneam ca sunt virgina si nu ma credea niciunul. Asta o poti considera o minciuna. Nu ma credeau spuneau: trebuie sa te probez”, a spus Oana Lis.

Minciunile din spatele relatiilor amoroase mai au un substrat, care tine mai mult de subconstientul nostru si de dorinta noastra de afirmare sau eschivare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Minciuni mai mari si mai mici