Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte pentru moarte! E strigătul mamei celui care şi-a măcelărit familia

Moarte pentru moarte! E strigătul cutremurător al unei mame către fiul ei, care şi-a măcelărit familia. Femeia nu poate înţelege de ce i-a ucis pe mama, sora şi nepotul ei.

de Redactia Observator

la 27.07.2014 , 09:21

 Moarte pentru moarte! E strigătul cutremurător al unei mame către fiul ei, care şi-a măcelărit familia. Femeia nu poate înţelege de ce i-a ucis pe mama, sora şi nepotul ei. Pentru anchetatori nu mai e niciun dubiu.

O mamă cere moarte pentru fiul ei. Nu-l poate ierta pentru crimele sale. Pentru suferinţa pe care a provocat-o din trei lovituri. Zeci de oameni s-au prăbuşit de durere, în faţa celor trei sicrie. Cel care şi-a ucis rudele n-a putut să le vadă lacrimile. E deja după gratii, unde mama lui vrea să-l ştie pentru totdeauna.

Fiul ei are 21 de ani. Îşi va trăi tinereţea în închisoare. Vărul lui avea doar 19 ani. Tinereţea lui a fost frântă, într-un acces de furie oarbă. Alex l-a ucis fără ezitare. Pe el, pe mătuşa şi pe bunica sa. Trei crime comise în numele banilor, pentru droguri. După ce i-a jefuit, i-a abandonat în casă. Fraţii săi au descoperit totul.

Vezi și

Nu mai trăia niciunul. Iar Alex dispăruse, cu tot cu maşina vărului său. După douăsprezece ore de libertate, a fost prins. Tot legea l-a lăsat liber în trecut. Tânărul a fost de curând eliberat condiţionat din închisoare, unde ajunsese pentru furt. Dar eliberarea lui n-a bucurat pe nimeni.

O expertiză psihiatrică va stabili dacă tânărul avea discernământ când a comis cele trei crime. Dar mama lui nu mai are nevoie de confirmări. Simte, în inima ei, că fiul său n-a lovit din nebunie, ci din ură.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Moarte pentru moarte! E strigătul mamei celui care şi-a măcelărit familia