Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun, salvat de pompierii bistriţeni de la etajul 6. Răsplata faptelor bune, în cadouri

Cum are atâta treabă și de sute de ani împarte cadouri copiilor, nu este de mirare că Moș Crăciun se mai rătăcește. Aseară, bătrânelul cel blând a avut nevoie de intervenția pompierilor bistrițeni pentru a coborî de la etajul șase al unui bloc. Misiunea a avut succes, astfel că moșul a împărțit cu generozitate cadouri. 

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 08:29

Vezi și

Miercuri seară, copiii şi-au dat întâlnire în faţa unui bloc din Bistriţa pentru a-l întâmpina pe Moş Crăciun care părea să se fi rătăcit undeva la înălţime. Moşul a avut nevoie de încurajări ca să prindă curaj să coboare pe scara pompierilor. 

Moş Crăciun, salvat de pompieri

Într-un final, a ajuns în siguranță la sol. "Nu mă aşteptam să fiu aşa în siguranţă, coborât de la etajul superior", a mărturisit Moş Crăciun. Totul, spre bucuria copiilor, care aveau pregătite liste lungi cu dorinţe. De altfel, moşul a profitat toată noaptea de ajutorul pompierilor. Rând pe rând, cei mici au trecut pe la Moş Crăciun pentru a-şi primi cadourile. Cei mai îndrăzneți i-au recitat poezii. 

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud au făcut o tradiție din salvarea moșului în prag de sărbători. "Misiunea Moşului este să ajungă la toţi copiii cuminţi, să le aducă daruri", spune Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud.  Aşa că toţi se gândesc deja chiar şi la cadourile de anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun, salvat de pompierii bistriţeni de la etajul 6. Răsplata faptelor bune, în cadouri