Antena Meniu Search
x

Moș Nicolae a venit mai devreme la Hațeg. Câţiva adolescenţi au au făcut o bucurie unor copii din vârf de munte

Dar din dar se face rai, spune o vorbă din bătrâni! Şi, pentru că ştiau asta, câţiva adolescenţi din Haţeg au decis să le facă o bucurie unor copii din vârf de munte.

Vezi și

Dar din dar se face rai, spune o vorbă din bătrâni! Şi, pentru că ştiau asta, câţiva adolescenţi din Haţeg au decis să le facă o bucurie unor copii din vârf de munte. Au economisit bani şi le-au cumpărat rechizite copiilor din satul Târsa de pe culmile Şureanului. Pe lângă rechizite cei puşti de la şcoala din sat au primit jucării şi dulciuri.

Sus în munţi, într-un sat uitat de parcă de lume şi timp, nouă copii învaţă să-şi iubească ţara şi aproapele.

Cum satul este răspândit pe culmile munţilor Şureanu, micii şcolari nu sunt obişnuiţi cu vizitele. Nu e de mirare că emoţiile i-au copleşit atunci când grupul de adolescenţi le-a trecut pragul şi le-a adus cadouri.

Şase tineri, cu vârste între 12 şi 18 ani, din Haţeg au decis să fie Moş Nicolae pentru cei mici. Au strâns bani şi au cumpărat daruri.

După ce au văzut şcoala şi condiţiile în care învaţă copiii la munte, adolescenţii au decis ca, până la primăvară, să strângă bani şi să cumpere un videoproiector. La rândul lor, tinerii au primit un dar din partea celor mici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Moș Nicolae a venit mai devreme la Hațeg. Câţiva adolescenţi au au făcut o bucurie unor copii din vârf de munte