Antena Meniu Search
x

Video Munţii Alpi, traversaţi pe jos şi în zbor. Toma Coconea a participat la una dintre cele mai dure curse de anduranţă

Traversarea Munţilor Alpi în 12 zile. Este considerată a fi una dintre cele mai grele curse de anduranţă din lume, iar Toma Coconea a avut parte de un început senzaţional. Nici nu este de mirare, este singurul om din lume care a participat la toate ediţiile, aceasta fiind a 10-a. De altfel, este şi singurul român participant în această competiţie fără limite .

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 17:07

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Nu ar fi reuşit desigur fără o armată de oameni în spate. 30 de bărbaţi şi trei femei din mai multe ţări au pornit în această cursă care le va testa limitele: vor zbura cu parapanta purtaţi de curenţi puternici şi vor escalada versanţi periculoşi.

Curajul şi rezistenţa lui Toma Coconea nu au limite. El este singurul român care a participat la cursa de anduranţă din Austria şi singurul om din lume care a luat parte la toate ediţiile acestui concurs. Parapantisul Toma Coconea a luat deja startul la cea mai dificilă cursă de anduranţă din lume, ajunsă la a zecea ediţie.

Interviul integral cu fizioterapeutul Toma Coconea, Alexandru Ilie poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Munţii Alpi, traversaţi pe jos şi în zbor. Toma Coconea a participat la una dintre cele mai dure curse de anduranţă