Antena Meniu Search
x

Ne omoară căldura, dar pe tarabele din pieţe, comercianţii vând fără nicio grijă brânză, ouă şi carne

Sute de comercianţi vând în aceste zile de caniculă carne crudă, ouă şi brânzeturi, de pe tarabă, de la soare. Nu ţin cont că ne pot trimite direct în spital.

Vezi și

 Sute de comercianţi vând în aceste zile de caniculă carne crudă, ouă şi brânzeturi, de pe tarabă, de la soare. Nu ţin cont că ne pot trimite direct în spital.

Într-o piaţă din sectorul cinci, brânza şi ouăle sunt întinse pe tarabă, la o temperatură sufocantă. Dar nu e singurul loc din Bucureşti, unde comercianţii ignoră canicula de afară.

La un depozit de la marginea Capitalei, carnea afumată, dar şi crudă, stă în lăzi. Nici ouăle nu sunt ferite de căldură. La risc merg şi românii care cumpără alimente de la colţ de stradă. Mulţi comercianţi şi-au făcut un obicei. Stau în apropierea pieţelor şi vând carne, lapte, brânză şi ouă. Direct din sacoşă.

Şi chiar dacă nu ne dăm seama atunci când le mâncăm, alimentele expuse la soare, îşi fac în scurt timp. efectul. Tocmai de aceea, specialiştii ne sfătuiesc să fim atenţi ce mâncăm în aceste zile toride.

Chiar şi alimentele la borcan, cu termen de valabilitate de câteva luni, sunt periculoase. Mai ales că nu ştim cum au fost ţinute. La temperaturi ridicate, şi acestea se pot strica, iar noi nu scăpăm de îmbolnăvire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Ne omoară căldura, dar pe tarabele din pieţe, comercianţii vând fără nicio grijă brânză, ouă şi carne