Antena Meniu Search
x

Ne pregătim pentru Euro 2020, doar pe hârtie. Pe niciun stadion nu au început lucrările de modernizare

Euro 2020 rămâne un proiect frumos pe hârtie. Reporterii Observator au făcut turul arenelor din Bucureşti şi nu au găsit niciun muncitor.

Vezi și

Euro 2020 rămâne un proiect frumos pe hârtie. Reporterii Observator au făcut turul arenelor din Bucureşti şi nu au găsit niciun muncitor. Chiar oficialii se gândesc deja la planuri de rezervă pentru că cel puţin un stadion nu va fi gata la timp. O variantă de rezervă e ca fotbalul să se joace şi în locuri consacrate rugby-ului.

Până la primul gol de la Euro 2020, e multă bătaie de cap. Autorităţile sunt în urmă cu cele 4 stadioane necesare pentru competiţie. Oricât de optimişti am fi, stadionul Dinamo ar putea să nu fie gata până la începerea Campionatului European de Fotbal. 

Dacă pentru stadionul din Ştefan cel Mare se ia deja în calcul varianta unei amânări, pentru arena din Giuleşti se munceste. Însă doar în fata stadionului.

În vară va începe şi modernizarea celui mai mic stadion din Bucureşti. Şi pe stadionul naţional de rugby se va juca fotbal în 2020. Aici va fi făcută cea mai mică investiţie. Doar 27 de milioane de euro. Vor fi 8.000 de locuri în tribune, iar stadionul va fi acoperit.

Probleme ar putea fi şi cu Magistrala 6 de Metrou, de la Otopeni. Însă şi în acest caz, autorităţile de declară "optimiste". Şi se gândesc la câştigurile de milioane de euro pe care arenele le-ar aduce în economia noastră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ne pregătim pentru Euro 2020, doar pe hârtie. Pe niciun stadion nu au început lucrările de modernizare