Antena Meniu Search
x

Nicolae, comparat cu prințul Harry

Fostul principe Nicolae este comparat cu prinţul Harry, în presa din Marea Britanie. Iar soţia lui, cu Maghan Markle.

Vezi și

Fostul principe Nicolae este comparat cu prinţul Harry, în presa din Marea Britanie. Iar soţia lui, cu Maghan Markle. "Nicolae Medforth-Mills, nepotul cel mare al Regelui Mihai, este singurul capabil să aducă o urmă de speranţă pentru reinstaurarea monarhiei româneşti". Aceasta este imaginiea pe care jurnaliştii The Telegraph i-au schiţat-o fostului principe.

"Înalt, brunet, atrăgător şi cu picioarele pe pământ", aşa este descris Nicolae de către jurnaliştii britanici. Nicolae Medforth-Mills vorbeşte aprins despre schimbările pe care le doreşte pentru România, dar îşi aminteşte cu tristeţe despre momentul în care i-a fost retras titlul de principe. Motivele îi sunt încă necunoscute, mai ales că, susţine el, nu a fost niciodată o ameninţare pentru Custodele Coroanei, Margareta. La parastasul Regelui Mihai, la Curtea de Argeş însă, Nicolae şi Margareta s-au îmbrăţişat călduros. 

Nicolae promite că va reveni în România alături de soţia sa, Alina Binder. Despre planurile sale a vorbit prima oară în mijlocul mulţimii de la Palatul Regal, la funeraliile Regelui Mihai.

Nicolae şi Alina s-au căsătorit civil, în secret, iar acum îşi fac planuri pentru cununia religioasă. Evenimentul ar urma să aibă loc în septembrie, anul acesta, în România. Vestea îi va face fericiţi pe mulţi români, mai scriu jurnaliştii britanici. Principele se bucură încă de mult sprijin în ţară, şi nu e de mirare că cei doi au fost numiţi "Harry şi Meghan ai României."

Şi subiectul copilului pe care Nicolae l-ar avea dintr-o relaţie anterioară a fost abordat în timpul interviului. Nepotul regelui Mihai susţine că Nicoleta Cîrjan se opune unui test care să stabilească dacă este el cu adevărat tatăl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nicolae, comparat cu prințul Harry