Antena Meniu Search
x

Nicușor Dan, colaborare cu Guvernul pe proiectele de infrastructură din Capitală: ”Începutul unei frumoase prietenii”

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat o colaborare cu Ministerul Transporturilor și Guvernul României în ceea ce privește proiectele de infrastructură şi transport aferente Capitalei şi zonei metropolitane Bucureşti-Ilfov.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.10.2020, 11:34

Nicușor Dan, colaborare cu Guvernul pe proiectele de infrastructură din Capitală
Nicușor Dan, colaborare cu Guvernul pe proiectele de infrastructură din Capitală - captura Facebook
  • Nicușor Dan, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-au întâlnit, vineri, pentru a discuta despre proiectele de infrastructura ale municipiului București.
  • Nicușor Dan a câștigat alegerile în București, cu 42.78% din voturi, în defavoarea Gabrielei Firea, care intenționa să obțină un nou mandat.

Nicușor Dan a spus, la finalul unei întâlniri la care au participat premierul Ludovic Orban și ministrul Lucian Bode, că Primăria Capitalei nu va mai reprezenta un obstacol pentru Ministerul Transporturilor și că cele două instituții vor colabora pentru binele bucureștenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Cred că este începutul unei frumoase prietenii. Bucureștiul e obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru că multe din lucrurile pe care trebuie să le facem în ceea ce privește mobilitatea în București ține de colaborarea cu acest minister. Trebuie să luăm presiunea de pe trafic și ca să luăm această presiune trebuie să avem o consolidare a transportului public, și aici vorbim de metrou și de metrou de suprafață, trebuie să avem marile parcări de la intrarea în oraș și trebuie să avem șoseaua de centură și autostrada de centură”, a spus Nicușor Dan.

Primarul ales al Bucureștiului a mai spus că, în ultimii ani, a existat o lipsă de colaborare între primărie și minister, fiecare instituție făcând studii proprii, fără să le conecteze.

”Nu e posibil să faci această chestiune. Studiile ministerului și ale Primăriei Capitalei trebuie conectate pentru ca transportul public să fie conectat”, a spus Nicușor Dan.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Nicușor Dan, colaborare cu Guvernul pe proiectele de infrastructură din Capitală: ”Începutul unei frumoase prietenii”